Onze mensen vormen onze cultuur en daarmee ons succes. Gedreven, vriendelijke vakidioten die elke dag keihard werken om onze klanten blij te maken. Onze waarden, eerlijk, dienstbaar en transparant, beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. Wat ons ook kenmerkt is onze Sallandse nuchterheid: gewoon, doen. Zo is het ook met bij ons solliciteren en werken. Gewoon Doen!

BREIJN (4)
Industrieel elektromonteur
Loop je in de supermarkt, zul je ongetwijfeld producten tegenkomen waar jij en je collega’s aan werken. Van de chocoladeafdeling tot de groenteafdeling, BREIJN werkt er achter de schermen aan mee. En dat moet ook wel, want zonder een goed draaiend machinepark kunnen de […]
Bekijk vacature
Direct solliciteren

Medewerkers aan het woord

 • avatar
  “Tijdens mijn studie in 2019 ben ik bij BREIJN Technische Dienstverlening binnengekomen. Je bent hier direct onderdeel van het team en de Sallandse mentaliteit komt hier sterk naar voren. We maken hier waar wat we beloven. Dat is te zien aan de medewerkers die hier lange dienstverbanden vol maken, maar ook onze klanten waar we al jaren over de vloer mogen komen. Het is goed om te zien hoe we door de jaren heen groeien en hoe iedereen hier zijn of haar steentje in bijdraagt. BREIJN Technische Dienstverlening is de regionale partner in industrieel onderhoud en machinebouw en ik kan met trots zeggen dat ik onderdeel ben van dit team.”

  Max Blanke

  Projectcoördinator
 • avatar

  “In 2017 heb ik BREIJN opgericht met het idee om altijd met plezier naar mijn werk te gaan. Niet alleen voor mij zelf natuurlijk, ook voor iedereen die bij ons of met ons werkt. Wij willen ons onderscheiden op de menselijke kant, omdat wij geloven dat het menselijke brein bepalend is voor de cultuur, communicatie en samenwerking binnen een organisatie. Als ondernemer vind ik het belangrijk dat medewerkers zich gewaardeerd voelen bij ons en dat ze zich op hun gemak voelen binnen ons team. Met en voor elkaar werken op onze Sallandse mentaliteit, mensen perspectief kunnen bieden, met plezier werken en elke dag een beetje beter worden, dat zijn mijn drijfveren.”

  Robby Blanke

  Oprichter
 • avatar
  “Sinds 2017 ben ik werkzaam bij BREIJN. In mijn functie als onderhoudsmonteur bij BREIJN kom ik bij diverse klanten over de vloer, overal wordt weer anders gewerkt en je doet ervaring op binnen verschillende industrieën. Het ene moment werk ik mee bij een grote fabriek waar autobanden gemaakt worden en het andere moment doen we de onderhoudsstop bij een voedselproducent. We werken met een leuk team, een mix van jonge en ervaren monteurs. Wij als ervaren monteurs vinden het leuk om onze kennis over te dragen aan de jongeren. En niet onbelangrijk: Alles is goed geregeld, van bedrijfsauto, pensioen tot aan de vrijdagmiddagborrel”

  Johan Feenstra

  Monteur Technische Dienst
 • avatar
  “Als onderhoudsmonteur bij BREIJN ondersteun ik de verschillende technische diensten bij klanten in de regio. Dit doen we met een hecht team, een mix van jonge en ervaren monteurs. De afwisseling in het werk maakt het werk zo leuk, geen dag is hetzelfde en je bent door het jaar heen binnen diverse industrieën aan het werk. Bij BREIJN kan ik het werk doen wat ik het liefst doe, en dat bij een bedrijf waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat en waar eigen inbreng gewaardeerd wordt. Hard werken met veel plezier in het werk. Als ik het zo mag zeggen: Ik heb het donders naar mijn zin!”

  Rudy Pot

  Onderhoudsmonteur
 • avatar
  “Sinds enkele maanden werk ik als onderhoudsmonteur buitendienst bij BREIJN dus voor mij is het nog redelijk nieuw. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik te maken zou krijgen met verschillende technieken. Ik ben leergierig en wil mezelf zo breed mogelijk ontwikkelen. Die uitdaging heb ik gevonden bij BREIJN. In mijn functie als allround onderhoudsmonteur ondersteun ik diverse technische diensten in de regio en werk ik binnen verschillende industrieën. Ik heb veel zin om met ons enthousiaste team van BREIJN klanten optimaal van dienst te kunnen zijn!Wat ik nu in al wel kan zeggen is dat het een leuke club mensen bij elkaar is en dat ze bij BREIJN er oprecht waarde aan hechten dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat!”

  Roy

  Onderhoudsmonteur

Uitdaging, plezier en vakmanschap

WERKEN BIJ BREIJN

Om onze klanten te blijven voorzien van de dienstverlening die ze van ons gewend zijn hebben wij momenteel een aantal vacatures openstaan. Ben je geïnteresseerd in het werken bij BREIJN Technische Dienstverlening en wil je meer weten over onze vacatures, stages en ontwikkelingsmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit kan op nummer: 0570-832134 of per mail info@breijn.com.
Ook werken bij BREIJN?

Stuur ons een open sollicitatie

Type what you are searching for: