Onze mensen vormen onze cultuur en daarmee ons succes. Gedreven, vriendelijke vakidioten die elke dag keihard werken om onze klanten blij te maken. Onze waarden, eerlijk, dienstbaar en transparant, beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. Wat ons ook kenmerkt is onze Sallandse nuchterheid: gewoon, doen. Zo is het ook met bij ons solliciteren en werken. Gewoon Doen!

technischedienst-breijn-3-min
Maintenance Engineer
BREIJN groeit. Daardoor is er een mooie functie ontstaan voor een Maintenance Engineer. Je werkt vanuit ons kantoor in Wijhe en enkele dagen per week op locatie om de klant te ondersteunen. Ons werkgebied is Overijssel en Gelderland. Wat ga je doen?Als Maintenance Engineer speel […]
Bekijk vacature
Direct solliciteren

Uitdaging, plezier en vakmanschap

WERKEN BIJ BREIJN

Om onze klanten te blijven voorzien van de dienstverlening die ze van ons gewend zijn hebben wij momenteel een aantal vacatures openstaan. Ben je geïnteresseerd in het werken bij BREIJN Technische Dienstverlening en wil je meer weten over onze vacatures, stages en ontwikkelingsmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit kan op nummer: 0570-832134 of per mail info@breijn.com.
Ook werken bij BREIJN?

Stuur ons een open sollicitatie

Type what you are searching for: