Als Junior Onderhoudstechnicus ben je bij BREIJN aan het juiste adres. Je hebt je technische opleiding afgerond en wil al die opgedane kennis maar al te graag toepassen in de praktijk. Bij BREIJN kom je te werken in een divers team waar jong en oud van elkaar leren, elkaar motiveren en bovenal; veel plezier met elkaar maken. Je gaat samen of (indien al mogelijk) alleen op pad en werkt mee aan verschillende projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Hoe ziet een dag er dan uit?

Je gaat vanuit huis op locatie aan de slag bij de klant waar het nu het hardst nodig is, dit kan zijn voor een week, maar ook voor langere tijd. Tijdens je werk houdt jij je bezig met het opsporen en verhelpen van storingen van uiteenlopende machines. Maar ook het inbedrijfstellen, onderhouden en beheren van deze machines behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van de klant en schrikt niet zo snel als dingen anders lopen dan gepland, je denkt proactief mee met de klant om zo samen tot de beste oplossing te komen.

Wie wij zoeken?

Onze ideale monteur is behulpzaam en beleefd naar onze klanten. Ook weet jij hoe je technische informatie overbrengt aan collega’s en klanten. Jij gaat zorgzaam om met de materialen en gereedschappen die wij ter beschikking stellen zoals: bedrijfskleding, gereedschap en een bus. Uiteraard laat jij na je werkzaamheden alles weer netjes achter bij de klant.

We vragen wat, dus we bieden ook wat!

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. We zijn namelijk op zoek naar monteurs voor de langere termijn!
  • Een salaris afhankelijk van je leeftijd, kennis en kunde.
  • Als monteur bij BREIJN ben je vaak onderweg naar onze klanten, we vinden het daarom belangrijk dat onze monteurs goed en veilig de weg opgaan. Daarom stellen we ook een werkbus ter beschikking.
  • Cursussen en/of opleidingen
  • Een warm welkom binnen een informeel, gemotiveerd team

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding in de richting van; Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica
  • Rijbewijs B
  • Een representatieve, positieve instelling
  • Betrouwbaarheid, kwaliteit, betrokkenheid, toekomstgerichtheid, respectvol

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature? We komen graag met je in contact. Bel gerust eens naar de zaak (0570-832134) of naar Max (06-83572071) of mail je CV naar max@breijn.com. Hopelijk zien we je snel!

Leave a Reply

Type what you are searching for: