Ontdek onze kennis en expertise

Industriële projecten

Voor iedere productiemachine geldt dat deze met grote nauwkeurigheid moet werken én optimaal moet blijven draaien. BREIJN heeft de kennis en expertise in huis om industriële projecten uit te voeren zodat de continuïteit en kwaliteit van de productiemachines gegarandeerd wordt. Dankzij de brede ervaring binnen verschillende industrieën kunnen wij merk onafhankelijk onderhoud en revisie uitvoeren. Zo hebben wij ruime ervaring met industriële projecten op het gebied van de volgende disciplines:

Goed uitgerust op padOnze medewerkers zijn voorzien van professioneel gereedschap om alle voorkomende werkzaamheden goed te verrichten. Dit gebeurt voornamelijk op locatie, maar kan ook in onze eigen werkplaats in Wijhe uitgevoerd worden. Wij ondersteunen u graag bij het uitvoeren van uw industriële projecten. Hierbij staat maatwerk bij al onze medewerkers hoog in het vaandel.

Wilt u direct één van de specialisten van BREIJN Technische Dienstverlening spreken? Bel dan naar de zaak: 0570-832134 of mail naar info@breijn.com
BREIJN brengt je verder

Ontdek meer mogelijkheden

Onze klanten

WIj werken met plezier voor

Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klanten aan het woord

 • avatar
  ‘’Wij werken al geruime tijd samen met BREIJN. BREIJN Technische Dienstverlening maakt waar wat zij beloven, denkt met ons mee en heeft daarom het vertrouwen van Cela Vita. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap die zij leveren en de flexibiliteit die ze bieden. De communicatielijnen zijn kort en BREIJN kan snel reageren op onze vraag. Voor ons als productiebedrijf in de koelverse foodbranche met een snel wisselend procesverloop, is het erg prettig dat je kunt rekenen op een technisch onderhoudspartner als BREIJN die ons machinepark door- en door kent.’’

  CelaVita

  Manager Technical Service
 • avatar
  “Wij maken al jaren veelvuldig gebruik van de diensten van BREIJN. Hun vakbekwame monteurs kennen onze organisatie goed en draaien moeiteloos mee bij ons in het onderhoud. Dit geeft ons extra flexibiliteit zonder dat we kwaliteit hoeven in te leveren. De communicatie hierbij verloopt altijd prettig en transparant”

  Gerretsen Wijhe B.V.

  uit Wijhe

Wij werken voor

Meer weten over onze mogelijkheden?

Kom vrijblijvend in contact

case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market

Type what you are searching for: