Bij BREIJN Technische Dienstverlening zijn we trots op ons werk. Trots zijn we op onze mensen die het dagelijks in de praktijk waar maken. In alles wat wij doen volgen wij ons gevoel voor ondernemerschap en onze resultaatgerichte aanpak. Maar het zijn de mensen die onze organisatie uniek maken. Hun motivatie, passie en flinke dosis energie vormen het geheim van ons succes. Teamgeest, ons boerenverstand en persoonlijk contact bepalen onze bedrijfscultuur. Samenwerken en kennis uitwisselen staan centraal. Betrokkenheid en partnerships zijn daarbij de sleutelwoorden.

Duurzaam, Dienstbaar, Eerlijk en Transparant

Het ontstaan

BREIJN Technische Dienstverlening is opgericht door Robby Blanke. Techniek en ondernemerschap zijn hem met de paplepel ingegoten. Met een opleiding werktuigbouwkunde en commerciele bedrijfskunde heeft hij dan ook een goede basis gelegd om een onderneming in de techniek te starten. Na zijn opleiding en enkele jaren in de techniek werkzaam te zijn geweest heeft hij In 1997 zijn eerste stappen in de branche gezet van technische dienstverlening. Ruim 25 jaar later werken wij nog steeds voor dezelfde klanten.
Dat typeert gelijk onze kernwaarden: Duurzaam, Dienstbaar, Eerlijk en Transparant.

Sinds 2020 is de oudste zoon van Robby Blanke tot het bedrijf toegetreden. Max Blanke zorgt voor jong elan in het bedrijf met zijn frisse ideeën en aanstekelijke enthousiasme! BREIJN is gevestigd op het industrieterrein van Wijhe.

BREIJN uit Wijhe

Wij helpen u verder, kom in gesprek

Wij werken voor

BREIJN: Uw ondernemende partner in techniek

Nuchter, ondernemend en deskundig

Net als onze klanten zijn we erg ondernemend. Ook in die zin spreken we de taal van onze opdrachtgevers. We zijn ambitieus: De komende jaren staan we met zijn allen voor grote uitdagingen op het gebied van energie en duurzaamheid. Met onze kennis en vakmensen willen en kunnen wij onze bijdrage leveren. Wij zien onszelf als betrouwbare partner die actief meedenkt en meebouwt aan een duurzamer Nederland.
Meer weten over ons of kennismaken?

Maak een vrijblijvende afspraak

Type what you are searching for: