BREIJN bij u op locatie

Technische ondersteuning

Is er sprake van (tijdelijke) onderbezetting binnen uw Technische Dienst? Dan wilt u natuurlijk dat uw team goed bezet en op niveau blijft. Een tijdelijke onderbezetting kan bijvoorbeeld ontstaan door verschillende factoren:

Uitgerust op padOnze planning staat dagelijks klaar om onze monteurs direct in te zetten bij directe stilstand of voor de langdurige ondersteuning. Onze medewerkers zijn voorzien van professioneel gereedschap om alle voorkomende werkzaamheden op locatie goed te verrichten. Dit gebeurt voornamelijk op locatie, maar onze medewerkers kunnen het ook meenemen naar onze eigen werkplaats in Wijhe om het in eigen huis uit te voeren.
Onze klanten

WIj werken met plezier voor

Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klanten aan het woord

 • avatar
  ‘’Wij werken al geruime tijd samen met BREIJN. BREIJN Technische Dienstverlening maakt waar wat zij beloven, denkt met ons mee en heeft daarom het vertrouwen van Cela Vita. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap die zij leveren en de flexibiliteit die ze bieden. De communicatielijnen zijn kort en BREIJN kan snel reageren op onze vraag. Voor ons als productiebedrijf in de koelverse foodbranche met een snel wisselend procesverloop, is het erg prettig dat je kunt rekenen op een technisch onderhoudspartner als BREIJN die ons machinepark door- en door kent.’’

  CelaVita

  Manager Technical Service
 • avatar
  “Wij maken al jaren veelvuldig gebruik van de diensten van BREIJN. Hun vakbekwame monteurs kennen onze organisatie goed en draaien moeiteloos mee bij ons in het onderhoud. Dit geeft ons extra flexibiliteit zonder dat we kwaliteit hoeven in te leveren. De communicatie hierbij verloopt altijd prettig en transparant”

  Gerretsen Wijhe B.V.

  uit Wijhe

Wij werken voor

Meer weten over onze mogelijkheden?

Kom vrijblijvend in contact

case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market

Type what you are searching for: