Goed onderhoud van het machinepark is van essentieel belang voor de continuïteit van het productieproces. Hoe lager de storingen, hoe hoger de uptime en efficiëntie van de machines. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het onderhouden van industriële installaties. Er zijn verschillende vormen waarin we onze klanten ondersteunen in het onderhoud. Hierbij staan onderwerpen als productiviteitsverhoging, veiligheid, storingsreductie en machinebeschikbaarheid altijd voorop.

Preventief en correctief onderhoud

Onderhoud & revisie van het machinepark

BREIJN kan helpen met het onderhoud en revisie van productiemachines en installaties binnen uiteenlopende industrieën. Daarbij nemen we niet alleen verantwoordelijkheid voor de technische vraagstukken van vandaag, maar adviseren ook voor de toekomst. Zo kunnen wij ingezet worden voor het onderhouden en optimaliseren van één productielijn, maar kunnen we ook meedenken in de totaalinrichting van het onderhoud van een gehele afdeling. Met de bedrijfsdoelstellingen, machinecondities, middelen en risico’s inzichtelijk maken we in constructieve samenwerking met de klant een uitvoerbaar en concreet plan voor de realisatie van het onderhoudsplan.

Wij zijn direct inzetbaar voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, maar ook industriële projecten zoals onderhoudsstops, machineverplaatsingen, revisies, en modificaties kunnen wij zowel in samenwerking met de klant als zelfstandig uitvoeren. Wij zorgen voor de juiste man op de juiste plek, met prestatiemaximalisatie bij de klant voor op.

Mechanisch onderhoud uitbesteden?

Mechanisch onderhoud door BREIJN

Wat levert industrieel onderhoud door BREIJN op?Tijdens het uitvoeren van industrieel onderhoud geven wij structuur aan het onderhoud aan de lijnen waar wij verantwoordelijk voor zijn. We helpen de kwaliteit van deze installaties te verhogen, zodat de machinebeschikbaarheid verhoogd en we kunnen bijdragen aan de prestatiemaximalisatie die we nastreven. Wij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, u kunt zich volledig focussen op de core business van uw organisatie.
Onze klanten

WIj werken met plezier voor

Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klanten aan het woord

 • avatar
  ‘’Wij werken al geruime tijd samen met BREIJN. BREIJN Technische Dienstverlening maakt waar wat zij beloven, denkt met ons mee en heeft daarom het vertrouwen van Cela Vita. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap die zij leveren en de flexibiliteit die ze bieden. De communicatielijnen zijn kort en BREIJN kan snel reageren op onze vraag. Voor ons als productiebedrijf in de koelverse foodbranche met een snel wisselend procesverloop, is het erg prettig dat je kunt rekenen op een technisch onderhoudspartner als BREIJN die ons machinepark door- en door kent.’’

  CelaVita

  Manager Technical Service
 • avatar
  “Wij maken al jaren veelvuldig gebruik van de diensten van BREIJN. Hun vakbekwame monteurs kennen onze organisatie goed en draaien moeiteloos mee bij ons in het onderhoud. Dit geeft ons extra flexibiliteit zonder dat we kwaliteit hoeven in te leveren. De communicatie hierbij verloopt altijd prettig en transparant”

  Gerretsen Wijhe B.V.

  uit Wijhe

Wij werken voor

Meer weten over onze mogelijkheden?

Kom vrijblijvend in contact

case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market

Type what you are searching for: