BREIJN is een trots bedrijf. Trots zijn we op ons vaklieden en de kennis die we bezitten. Deze kennis willen zij graag overdragen. Als snelgroeiende technische dienstverlener zijn wij daarom constant op zoek naar technisch talent uit onze mooie regio. De BREIJN Academy is er voor schoolverlaters, BBL-ers, maar ook voor de ervaren techneut die zich verder wil ontwikkelen. Onze uitdaging is om voldoende gemotiveerd personeel te vinden én te binden, zodat we onze groeiambities kunnen verwezenlijken.

Professionele groei en begeleiding

BREIJN ACADEMY

Bij BREIJN Academy worden medewerkers met de juiste instelling opgeleid in een bepaalde -expertise, bijvoorbeeld binnen de machinebouw. Naast het theoretisch én praktijkgericht opleiden van de medewerkers in techniek, trainen we je ook op het gebied van ¬sociale vaardigheden. Medewerkers van BREIJN Technische Dienstverlening zijn namellijk altijd sociaal- en communicatief vaardig.

Als monteur bij BREIJN ben je veel meer dan een techneut. Als je bij jouw klanten over de vloer komt, ben je als BREIJN medewerker niet alleen technisch het visitekaartje. Je houding en gedrag zijn zeker net zo belangrijk.

Wil je meer weten over de BREIJN Academy? Neem dan gerust contact op met Max. Hij is te bereiken op nummer: 0570-832134 en via de mail op: max@breijn.com.
Klinkt dit interessant voor jou?

Kom vrijblijvend in contact

case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market

Type what you are searching for: