Kampt u met onderbezetting binnen uw technische dienst of verwacht u een piek in de werkzaamheden? BREIJN Technische Dienstverlening uit Wijhe is gespecialiseerd in het bieden van professionele ondersteuning aan uw technische dienst. Dit doen wij door onze eigen allround onderhoudsmonteurs bij u op locatie in te zetten op momenten dat dit het hardst nodig is. Met hun ervaring en expertise sluiten de monteurs van BREIJN naadloos aan op uw eigen Technische Dienst.

Mechanisch, elektrisch, mechatronisch opgeleide monteurs

Uw technische verlengstuk

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het bouwen, onderhouden, repareren, plaatsen en verplaatsen van machines in verschillende industrieën en zijn zowel elektrotechnisch, mechanisch/hydraulisch als besturingstechnisch goed onderlegd.

Bij BREIJN vinden we dat voorkomen beter is dan genezen. Het is dan wel van belang dat er specialisten bij u over de vloer komen die ervaring hebben met onderhoudswerkzaamheden. Bij BREIJN hebben wij een gezonde mix van ervaren specialisten en jonge talenten die samen ons monteursteam vormen.

Op welke momenten kunt u BREIJN-monteurs inschakelen?

Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij werken voor

Klanten aan het woord

  • avatar
    “Wij maken al jaren veelvuldig gebruik van de diensten van BREIJN. Hun vakbekwame monteurs kennen onze organisatie goed en draaien moeiteloos mee bij ons in het onderhoud. Dit geeft ons extra flexibiliteit zonder dat we kwaliteit hoeven in te leveren. De communicatie hierbij verloopt altijd prettig en transparant”

    Gerretsen Wijhe B.V.

    uit Wijhe
Meer weten over onze mogelijkheden?

Kom vrijblijvend in contact

case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market

Type what you are searching for: