Onze werkplaats is het verlengstuk van onze dienstverlening. Hiermee zijn we in staat om in eigen huis reparaties en spoedwerkzaamheden uit te voeren. Ook kunnen hier revisies aan machines of assemblagewerkzaamheden worden uitgevoerd. Naast revisie- en montagewerk kunnen klanten bij ons terecht voor staal, RVS en aluminium laswerk. Ook kunnen wij draai- en freeswerk voor ze verzorgen.

Magazijn & overige dienstverlening

MEER DAN EEN WERKPLAATS

BREIJN beschikt over een eigen onderdelen magazijn. Om onze monteurs goed op pad te kunnen sturen en klanten snel van dienst te kunnen zijn hebben wij veel onderdelen op voorraad.

Ook voor het verhuizen van machines, onderhoudsstops, machineverplaatsingen, revisies of modificaties zijn wij de juiste partij. Wij zorgen voor de juiste bezetting zodat u er geen omkijken naar heeft.

Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij werken voor

Klanten aan het woord

  • avatar
    “Wij maken al jaren veelvuldig gebruik van de diensten van BREIJN. Hun vakbekwame monteurs kennen onze organisatie goed en draaien moeiteloos mee bij ons in het onderhoud. Dit geeft ons extra flexibiliteit zonder dat we kwaliteit hoeven in te leveren. De communicatie hierbij verloopt altijd prettig en transparant”

    Gerretsen Wijhe B.V.

    uit Wijhe
Meer weten over onze mogelijkheden?

Kom vrijblijvend in contact

case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market

Type what you are searching for: