Magazijn & overige dienstverlening

MEER DAN EEN WERKPLAATS

Als verlengstuk van de Technische Dienst bij onze klanten beschikken we bij BREIJN Technische Dienstverlening over een eigen werkplaats. Op deze plek komen vakmanschap, passie en innovatie samen om aan al de industriële behoeften van onze klanten te voldoen. 

Onze werkplaats in Wijhe is het verlengstuk van onze buitendienst en is altijd beschikbaar voor onze klanten. In de werkplaats zijn wij in staat om in eigen huis reparaties/modificaties en spoedwerkzaamheden uit te voeren, we kunnen machinerevisies of (seriematig) assemblage- en montagewerk uitvoeren en ook kunnen klanten bij ons terecht voor staal, RVS en aluminium laswerk en kunnen wij (seriematig) verspaningswerk verzorgen. Dit zonder dat we het productieproces bij onze klanten verstoren.

Bij BREIJN Technische Dienstverlening streven we naar duurzame relaties met onze klanten. Wij kunnen onze klanten met een breed aanbod aan technische ondersteuning van dienst zien, van machinerevisies tot assemblage tot technische ondersteuning op locatie, wij zijn u er graag mee van dienst. Wilt u in contact komen met ons? Bel gerust naar 0570-832134 of stuur een e-mail naar info@breijn.com.  

BREIJN brengt je verder

Ontdek meer mogelijkheden

Onze klanten

WIj werken met plezier voor

Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij werken voor

Klanten aan het woord

  • avatar
    “Wij maken al jaren veelvuldig gebruik van de diensten van BREIJN. Hun vakbekwame monteurs kennen onze organisatie goed en draaien moeiteloos mee bij ons in het onderhoud. Dit geeft ons extra flexibiliteit zonder dat we kwaliteit hoeven in te leveren. De communicatie hierbij verloopt altijd prettig en transparant”

    Gerretsen Wijhe B.V.

    uit Wijhe
Meer weten over onze mogelijkheden?

Kom vrijblijvend in contact

case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market

Type what you are searching for: