Uw machines in topconditie

Machinerevisie door BREIJN Technische Dienstverlening

Binnen de industrie hebben veel bedrijven te maken met draaiende machines die op den duur de gevraagde output niet meer behalen. Deze machines moeten vervangen of gereviseerd worden zodat de gewenste output weer behaald kan worden. Wanneer de aanschaf van een nieuwe machine nog te groot is, kan een machinerevisie een goede oplossing zijn om de machine weer de benodigde output te laten behalen.

MaatwerkIn dit soort gevallen kan BREIJN uw partner zijn. Wij beschikken over een deskundig en ervaren team dat machinerevisies uitvoert voor klanten uit bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie en vleesverwerkende industrie. Wij verzorgen complete revisies aan uw machines, zodat deze weer als nieuw draait en de aanschaf van een nieuwe machine niet meer nodig is. Wij vervangen de versleten machineonderdelen voor nieuwe, gemoderniseerde onderdelen en testen in samenwerking met de klant de machine uitgebreid voordat hij wordt opgeleverd. U bespaard op de nieuwe aanschafwaarde, wij zorgen ervoor dat de machine weer draait zoals deze hoort te draaien.
Onze klanten

WIj werken met plezier voor

Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klanten aan het woord

 • avatar
  ‘’Wij werken al geruime tijd samen met BREIJN. BREIJN Technische Dienstverlening maakt waar wat zij beloven, denkt met ons mee en heeft daarom het vertrouwen van Cela Vita. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap die zij leveren en de flexibiliteit die ze bieden. De communicatielijnen zijn kort en BREIJN kan snel reageren op onze vraag. Voor ons als productiebedrijf in de koelverse foodbranche met een snel wisselend procesverloop, is het erg prettig dat je kunt rekenen op een technisch onderhoudspartner als BREIJN die ons machinepark door- en door kent.’’

  CelaVita

  Manager Technical Service
 • avatar
  “Wij maken al jaren veelvuldig gebruik van de diensten van BREIJN. Hun vakbekwame monteurs kennen onze organisatie goed en draaien moeiteloos mee bij ons in het onderhoud. Dit geeft ons extra flexibiliteit zonder dat we kwaliteit hoeven in te leveren. De communicatie hierbij verloopt altijd prettig en transparant”

  Gerretsen Wijhe B.V.

  uit Wijhe

Wij werken voor

Meer weten over onze mogelijkheden?

Kom vrijblijvend in contact

case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market

Type what you are searching for: