BREIJN helpt verder

Mechanisch onderhoud

Mechanisch onderhoud is van groot belang voor de continuïteit van uw machinepark. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat machines betrouwbaar blijven functioneren. Het minimaliseert het risico op storingen en ongeplande stilstand waardoor de continuïteit van de productie wordt gewaarborgd. Het tijdig smeren, afstellen en repareren/vervangen van onderdelen leidt tot een verbeterde operatie en lagere operationele kosten. Daarbij nemen wij niet alleen verantwoordelijkheid voor de vraagstukken en werkzaamheden van vandaag, maar kijken ook met de klant mee naar de toekomst. We brengen in kaart wanneer er mogelijke storingen kunnen optreden om hier preventief op te kunnen reageren. Onze specialisten zijn helemaal thuis in het mechanisch onderhouden van de productiemachines bij onze klanten.

Mechanisch onderhoud door BREIJN
Bent u op zoek naar een vakkundig partner voor het mechanische onderhoud? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van mechanisch onderhoud? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met één van onze specialisten. Bel gerust naar nummer 0570-832134 of mail naar info@breijn.com.

Onze klanten

WIj werken met plezier voor

Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klanten aan het woord

 • avatar
  ‘’Wij werken al geruime tijd samen met BREIJN. BREIJN Technische Dienstverlening maakt waar wat zij beloven, denkt met ons mee en heeft daarom het vertrouwen van Cela Vita. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap die zij leveren en de flexibiliteit die ze bieden. De communicatielijnen zijn kort en BREIJN kan snel reageren op onze vraag. Voor ons als productiebedrijf in de koelverse foodbranche met een snel wisselend procesverloop, is het erg prettig dat je kunt rekenen op een technisch onderhoudspartner als BREIJN die ons machinepark door- en door kent.’’

  CelaVita

  Manager Technical Service
 • avatar
  “Wij maken al jaren veelvuldig gebruik van de diensten van BREIJN. Hun vakbekwame monteurs kennen onze organisatie goed en draaien moeiteloos mee bij ons in het onderhoud. Dit geeft ons extra flexibiliteit zonder dat we kwaliteit hoeven in te leveren. De communicatie hierbij verloopt altijd prettig en transparant”

  Gerretsen Wijhe B.V.

  uit Wijhe

Wij werken voor

Meer weten over onze mogelijkheden?

Kom vrijblijvend in contact

case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market

Type what you are searching for: