Machineverhuizing

Om welke reden dan ook, kan het voorkomen dat machines verplaatst of zelfs verhuisd moeten worden. Het verplaatsen en/of verhuizen van de machines vereist specialistische kennis en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan het uit bedrijf nemen, het demonteren, documenteren, vervoeren, monteren, installeren en in bedrijf stellen. Een goed geplande machineverhuizing minimaliseert de impact op de productiviteit. Door het proces zorgvuldig te plannen beperken we de stilstand tot een minimum waardoor productieverlies wordt geminimaliseerd.

Machineverplaatsing of verhuizing door BREIJN
BREIJN heeft ruime ervaring in het verplaatsen en verhuizen van machines binnen de industrie. We beschikken over de juiste gereedschappen en partners voor het juiste transport. Daarnaast beschikken wij over een multidisciplinair team die de demontage, documentatie, montage, installatie en inbedrijfstelling vakkundig kunnen verzorgen.

Neem contact op met de specialisten van BREIJN Technische DienstverleningHeeft u in de toekomst een machineverhuizing in de planning staan? En bent u daarvoor op zoek naar een specialistisch partner? Neem eens contact op met één van onze specialisten. We staan u graag te woord. Bel gerust naar 0570-832134 of mail naar info@breijn.com.
Onze klanten

WIj werken met plezier voor

Wij werken voor

Meer weten over onze mogelijkheden?

Kom vrijblijvend in contact

case studio

2021 Brochure

Lorem market standard dummy available market industry Lorem simply dummy text of free available market

Type what you are searching for: