Loop je in de supermarkt, zul je ongetwijfeld producten tegenkomen waar jij en je collega’s aan werken. Van de chocoladeafdeling tot de groenteafdeling, BREIJN werkt er aan mee. En dat moet ook wel, want zonder een goed draaiend machinepark kunnen de mensen om je heen niet genieten van deze producten. Het maakt jou en ons dan ook trots dat dat wel kan en we daar aan mogen en kunnen bijdragen. Dat je iedere dag ook nog op pad kunt met een voor jou beschikbaar gestelde bus, met een groep gezellige collega’s en goed gereedschap maakt het werken bij BREIJN helemaal leuk.

BREIJN Technische Dienstverlening B.V:

Met BREIJN Technische Dienstverlening hebben wij ons de laatste jaren ontwikkeld tot betrouwbare partner voor ondersteuning bij diverse technische diensten in de regio. Naast onze kernwaarden plezier, ontwikkeling en klantgerichtheid, staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kenmerkend voor ons bedrijf is de informele werksfeer, de hands-on “Sallandse” mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en de vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van onze medewerkers.

Een werkdag bij BREIJN Technische Dienstverlening

Als monteur bij BREIJN Technische Dienstverlening ben jij de specialist op gebied van Elektrotechniek en/of Werktuigbouwkunde en ga je vanuit huis naar onze klant waar het nu het hardst nodig is, dit kan zijn voor kleine storingen, maar ook voor langere tijd. Je voert hier onderhoudswerkzaamheden uit en levert hier de technische ondersteuning die de klant van ons gewend is. Dit doe je alleen, of met je collega’s. Wegens de verscheidenheid aan klanten doe je veel ervaring op binnen diverse industrieën. Ons serviceteam heet je graag welkom en we nemen je graag mee in onze ambitieuze groeiplannen. Ben jij de onderhoudsmonteur die op zoek is naar een nieuwe, afwisselende functie? Lees dan snel verder en wordt onze nieuwe collega!

Wie zoeken wij?

Onze ideale collega houdt wel van een geintje, is gewend om hard te werken, is behulpzaam en beleefd naar onze klanten. Ook weet jij hoe je technische informatie overbrengt aan collega’s en klanten. Jij gaat zorgzaam om met de materialen en gereedschappen die wij ter beschikking stellen zoals: bedrijfskleding, gereedschap en een eigen bus. Uiteraard laat jij na je werkzaamheden alles weer netjes achter bij de klant.

 • Minimaal 3 jaar ervaring als monteur
 • Een opleiding in de richting van; Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechanica
 • Minimaal rijbewijs B
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Een vriendelijke, positieve instelling
 • Betrouwbaarheid, kwaliteit, betrokkenheid, toekomstgerichtheid, respectvol

Wat bieden wij?

 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Rust is net zo belangrijk.
 • Een groep gemotiveerde collega’s met allemaal hetzelfde doel. BREIJN continu in verbetering.
 • Een goed salaris conform onze CAO
 • Alle kansen en mogelijkheden op eigen ontwikkeling d.m.v. (interne) opleidingen en cursussen. Jij hoeft ze alleen maar te pakken.
 • Een PMT-pensioensregeling
 • Er wordt een auto voor jou ter beschikking gesteld. We willen namelijk dat onze medewerkers veilig en verzorgd de weg op gaan.
 • Een warm welkom binnen een informeel ‘’Sallands’’ team. De vrijdagmiddagborrel heeft veel liefhebbers. 🙂
 • Een goede balans tussen werk en privé. Daarmee halen we het beste bij iedereen naar boven.

Interessant?

Ga jij de uitdaging bij ons aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Heb je andere vragen over onze organisatie of het werken bij BREIJN? Neem dan gerust contact op met Max Blanke, hij is te bereiken op max@breijn.com of via telefoonnummer: 06-83572071. Hopelijk tot snel!

Type what you are searching for: