Een bbl-traject bij BREIJN, hoe ziet dat eruit?

Als BBL’er zit je goed bij BREIJN. Je hebt je middelbare school afgerond en wil graag het technische werkveld in, want techniek is je grootste passie en 5 dagen de schoolbanken in, iets minder. Je komt te werken in een divers team waar jong en oud van elkaar leren, elkaar motiveren en bovenal; veel plezier met elkaar maken. We gaan samen met je om de tafel om jouw werk-leertraject zo goed mogelijk in te richten, je werkt mee aan verschillende projecten bij uiteenlopende klanten met een van onze specialisten. Soms voor een week, meestal voor een langere tijd. Op deze manier leren we je zoveel als mogelijk van de mooie techniek waar je bij BREIJN iedere dag mee te maken kunt krijgen en leiden we je op tot specialist binnen ons vakgebied!

Wie wij zoeken?

  • Je bent beleefd en behulpzaam en hebt écht de wil om specialist te worden in de richting van: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica

Wat wij bieden?

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris passend bij je leeftijd
  • Bij BREIJN ben je veel op weg naar onze klanten, we vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed en veilig de weg op gaan. Daarom stellen we ook een werkbus ter beschikking voor je, wel zo handig!
  • 25 vakantiedagen & 13 adv-dagen

Een gesprek is dichtbij:

Je bent op zoek en hebt na het lezen van deze vacature eindelijk het gevoel; Ja, dit lijkt me wat. Dan maken we graag kennis met je! Bel gerust eens naar de zaak (0570-832134) of naar Max (06-83572071), een gesprek inplannen is zo gedaan. Zien we jou binnenkort? Wij hopen van wel!

Type what you are searching for: